Известие

Collapse
No announcement yet.

УЖАС отиде си една красива 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако искаш моита може да се разбереме нещо

братми кво направи бе кво стана,еииии тия чуми по цел ден ме дразнят(жените),лев инс дават кинти,мен ме истреска един пръч и ми дадоха 380лв за предна лява врата вдлъбната и задна ожулена на 156-та,ако искаш моита може да се разбереме нещо
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Правиш нескопосани опити да се заяждаш, но базата ти за сравнение е неадекватна, пък и е пълно в съдилищата със спечелени дела срещу Общините за дупките.
      Това е сега от последните 4-5 години,едно време не беше така............ама кво ти обяснявам,ти няма как да знаеш.........

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Така колеги да споделя до тук какво стана ! Сутринта бях в КАТ подадох ВЪЗРАЖЕНИЕ дадоха ми вх.номер , но ми казаха да дойде чак след 30дена да видя какво са решили ? От там отидох и до ЛЕВИНС и ме приеха доста учтиво , обясниха ми че на този етап почват оценка и каквото и да било решението им ще ми дадат 50% от сумата заради СЪВИНАТА ! Обясних им че обжалвам , а те ми казаха че това не ги бърка , ако ми отпадне акт-а да отида пак и тогава след преоценка ще ми се изплатът и другите 50% ! Знам ли засега май добре а колеги ?
      Колега това е добра новина,дано имаш късмет с обжалването
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Това обжалване в КАТ го правих поради акт за говорене по телефон въпреки че бях с хендсфри и го пишеше в акта и пак отнесох глобата- държал съм телефона в ръка, с крак не ми е много удобно . Нали знаеш хубавата БГ поговорка - гарван гарвану око не вади
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Това е сега от последните 4-5 години,едно време не беше така............ама кво ти обяснявам,ти няма как да знаеш.........
          Да, няма как да знам, не съм търсил справедливост, защото просто съм знаел, че няма да я намеря - просто съм се оправял сам и за своя сметка и най-много съм патил у вашата любима София.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Да, няма как да знам, не съм търсил справедливост, защото просто съм знаел, че няма да я намеря - просто съм се оправял сам и за своя сметка и най-много съм патил у вашата любима София.
            Ама както ти казах,от 4-5 години не е така,вече и КАТ гърби общината,дава протоколи и не пише актове,на мен са ми плащали Армеец 850 лв. за ремонт на 2 джанти и 2 нови гуми

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Така колеги да споделя до тук какво стана ! Сутринта бях в КАТ подадох ВЪЗРАЖЕНИЕ дадоха ми вх.номер , но ми казаха да дойде чак след 30дена да видя какво са решили ? От там отидох и до ЛЕВИНС и ме приеха доста учтиво , обясниха ми че на този етап почват оценка и каквото и да било решението им ще ми дадат 50% от сумата заради СЪВИНАТА ! Обясних им че обжалвам , а те ми казаха че това не ги бърка , ако ми отпадне акт-а да отида пак и тогава след преоценка ще ми се изплатът и другите 50% ! Знам ли засега май добре а колеги ?
              Ако оценката излезе 10000лв 50% е много е добре. Ако излезе 1000лв 50% е много зле. Докато не ти кажат стойността на експертната оценка не бързай да се радваш.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                Ако оценката излезе 10000лв 50% е много е добре. Ако излезе 1000лв 50% е много зле. Докато не ти кажат стойността на експертната оценка не бързай да се радваш.
                Днес дойдоха за първи оглед констатираха доста щети като двигател, ходова час , радиатори и прочее остава за 2-я оглед като по разглобим ! Но така като я поогледаха хубавко казаха , че отивала към тоталка пък да видим !
                П.С. Добре де как 1000лева те само Аербеците дет изгърмеха и съсипаха и таблото май са повечко от 1000лв.
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Днес дойдоха за първи оглед констатираха доста щети като двигател, ходова час , радиатори и прочее остава за 2-я оглед като по разглобим ! Но така като я поогледаха хубавко казаха , че отивала към тоталка пък да видим !
                  П.С. Добре де как 1000лева те само Аербеците дет изгърмеха и съсипаха и таблото май са повечко от 1000лв.
                  Не забравяй,че ще ти плащат по гражданска,там винаги е секира,няма как................

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Не забравяй,че ще ти плащат по гражданска,там винаги е секира,няма как................
                    А защо е винаги секира?

Нали смисъла на моята ГО е да покрие щети, които аз съм причинил на някого. И в полицата ми пише, че щетите могат да бъдат на стойност ..........до 1 млн. лева примерно.
                    И така..........примерно удрям те теб, ти не си грам виновен и ти причинявам щети за 10 000 лв. Защо застрахователят ми не ти изплаща тези пари, след като сумата е далеч по-малка от максимално възможната?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      А защо е винаги секира?

Нали смисъла на моята ГО е да покрие щети, които аз съм причинил на някого. И в полицата ми пише, че щетите могат да бъдат на стойност ..........до 1 млн. лева примерно.
                      И така..........примерно удрям те теб, ти не си грам виновен и ти причинявам щети за 10 000 лв. Защо застрахователят ми не ти изплаща тези пари, след като сумата е далеч по-малка от максимално възможната?
                      Щото му е позволено.
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Абсолютни глупости са, че някой може да установи, че си се движел с несъобразена скорост, без да си засечен от радар, тъй че всички други твърдения отпадат - спирачния път при ABS не може да се установи...
                        абсолютни глупости са твойте приказки.

Comment

По едно време имаше вариант ремонта да се извърши в доверен сервиз - това не е ли по добрия вариант?

Comment

В конкретния случай по моя груба преценка ремонтът ще излезе над 6000 лв. От друга страна ако му броят 4 - 5 хиляди, адашът ще е доволен (предполагам).

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

В конкретния случай по моя груба преценка ремонтът ще излезе над 6000 лв. От друга страна ако му броят 4 - 5 хиляди, адашът ще е доволен (предполагам).
                              Да, в случая има значение дали смята да я прави или не.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Да, в случая има значение дали смята да я прави или не.
                                Не колеги , ако я видите на живо на дали бихте се заели с правене отказвам се и съвсем скоро ще я пусна на части (тя е с добро оборудване) ! Нека да си минат експертизите да видим колко ще отпуснат и после ще го мислим , дано в последствие падне и акта и така колеги

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Ето я милата прибрана в гаража чакаща своя край ! Идени и двамата с жената да ревнем толкова се привързахме към тази кола през тези 5 години с нея
                                Attached Files
                                Last edited by leketo84; d.m.y г., 19:13.
                                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                                X